Hammer®

4.3

7 arvostelua

Hammer

HAMMER SPORT on valmistanut ja myynyt urheiluvälineitä jo yli 100 vuotta. HAMMER SPORT -tuotteiden valmistajat valitaan maailmanlaajuisesti laadun ja kustannusten perusteella. HAMMER SPORTin tuotevalikoima käsittää lähes 600 erilaista tuotetta viidessä urheiluluokassa. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu myyntikumppaneita ja jälleenmyyjiä 50 maassa ympäri maailmaa.

HAMMER SPORT hallinnoi tuotemerkkejä HAMMER, FINNLO, FINNLO MAXIMUM, HAMMER BOXING, FinnSpa ja SOLE by HAMMER. Vuodesta 1982 lähtien HAMMER SPORT on jakanut Saksassa MIKASA-tuotemerkin olympialentopalloja. Yritys tekee yhteistyötä maailman suurimman miestenlehden Men's Healthin kanssa ja valmistaa myös Men's Health POWERTOOLSia.

 

 

HAMMER SPORT AG - YLI 100 VUODEN PERINTEET URHEILUSSA

Kaikki alkoi puisten tennismailojen ja suksien valmistuksella.

Vuonna 1900 perustettu yritys tuli tunnetuksi Saksan ulkopuolella 1950-luvulla suksimerkin "erbacher" kautta.Toisen maailmansodan jälkeen yrityksestä tuli merkittävillä innovaatioillaan Saksan johtava suksivalmistaja "erbacher"-brändin alla. Yritys rakensi maailman ensimmäiset synteettiset sukset ja oli toinen yritys, joka kehitti ja valmisti metallisukset. Vuonna 1960 Heidi Biebl voitti Squaw Valleyssa (Yhdysvallat) alamäkihiihdon kultamitalin "erbacher Grand Prix" -suksilla.

Vuonna 1982 HAMMER SPORT hankki Saksan yleiset jakeluoikeudet maailmankuulujen MIKASA-pallojen (olympialaisten, maailman- ja Euroopan mestaruuskilpailujen toimittaja) osalta.  Vuonna 1984 perustettiin yhteisyritys maailman silloisen suurimman kuntoiluvälinevalmistajan "DP Diversified Products" kanssa. Vuonna 1989 HAMMER SPORT käynnisti kuntolaiteohjelman tuotemerkillä "HAMMER", jota se jatkuvasti kehittää innovatiivisilla tuotteilla sekä vertaansa vailla olevilla laitevaihtoehdoilla. Nykyään HAMMER SPORT on yksi Euroopan johtavista kunto-, terveys- ja vapaa-ajan tuotteiden toimittajista. Vuonna 1996 jakeluohjelmaa laajennettiin menestyksekkäästi HAMMERin nyrkkeily- ja kamppailulajituotteilla.

Vastatakseen kasvuun ja lisääntyneeseen markkinamerkitykseen yritys listautui pörssiin vuonna 1999 ja kasvatti näin pääomapohjaansa.

Vuonna 2005 HAMMER SPORT lanseerasi premium-tuotemerkin FINNLO.

Nykyään FINNLO on innovatiivisten premium-kuntolaitteiden tuotemerkki Euroopassa. FINNLO-tuotemerkin menestyksen avaintekijöitä ovat erityisen korkeatasoinen ammattitaito sekä jatkuva pyrkimys laatuun ja muotoiluun. HAMMERin ja FINNLO-tuotteiden menestystarina perustuu pääasiassa laadukkaiden tuotteiden kehittämiseen innovatiivisilla - joissakin tapauksissa patentoiduilla - tuotespesifikaatioilla, jotka täyttävät Euroopan markkinoiden, erityisesti Saksan, tiukat vaatimukset.

Suosituimmat
Hammer® Q Vadis 3.0 Juoksumatto
Hammer® Q Vadis 3.0 Juoksumatto
Arvosana:
100%
1 490,00 € (sis. alv.)
Hammer® Force 2.0 vino-/tasapenkki
-20%
Hammer® Force 2.0 vino-/tasapenkki
Tarjoushinta 267,90 € (sis. alv.) norm. 334,90 € (sis. alv.)
Hammer® Q Vadis 7.0 Juoksumatto
Hammer® Q Vadis 7.0 Juoksumatto
Arvosana:
80%
2 290,00 € (sis. alv.)
Hammer® Racer S Spinning pyörä
Hammer® Racer S Spinning pyörä
1 349,00 € (sis. alv.)
Hammer® Rower Cobra Soutulaite
Hammer® Rower Cobra Soutulaite
549,90 € (sis. alv.)
Hammer® Ocean One Soutulaite
Hammer® Ocean One Soutulaite
999,90 € (sis. alv.)
Hammer® Speed Racer S Spinning pyörä
Hammer® Speed Racer S Spinning pyörä
1 090,00 € (sis. alv.)
Hammer® CleverFold TM7 Juoksumatto
Hammer® CleverFold TM7 Juoksumatto
1 099,00 € (sis. alv.)
Hammer® Vatsa-/selkäpenkki
Hammer® Vatsa-/selkäpenkki
374,90 € (sis. alv.)
Ergometri Hammer® Cardio XT9 BT
-40%
Ergometri Hammer® Cardio XT9 BT
Tarjoushinta 419,90 € (sis. alv.) norm. 699,90 € (sis. alv.)

7 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu